Gekozen tot Beste Webpoliticus 2011

Vandaag maakte de website Beste Webpoliticus bekend dat ik door de jury ben uitgeroepen tot winnaar van 2011. Een hele grote eer! Vanmiddag om 16.00 heb ik de prijs op het provinciehuis in Haarlem in ontvangst genomen en het juryrapport uitgereikt gekregen. Naast veel lovende woorden was er uiteraard ook nog een puntje van kritiek: het taalgebruik mag soms wat toegankelijker en de berichten mogen wat korter. Ik ga mijn best doen!

Hierbij feliciteer ik ook de andere winnaars in de diverse andere categorieën: Ger Driessen (persoonlijke website), Rosa van der Tas (publieksprijs), Jo Schriek (sociale media) en in het bijzonder mijn partijgenoten in Noord-Brabant (partijwebsite).

De jury schrijft over mij: 

Harmen Binnema is volgens de jury een politicus die heel slim gebruik maakt van het internet. Hij is een voorbeeld voor andere webpolitici. Binnema heeft een overzichtelijke website met een actuele blog en heldere standpunten en hij is actief op diverse sociale media. Binnema’s digitale communicatie is persoonlijk en interactief: via de verschillende media houdt hij intensief contact met kiezers en collega-politici.  De jury roemt vooral de continuïteit van Binnema: ook buiten verkiezingstijd houdt hij zijn webactiviteiten up to date en levend.

En ik was zeker van plan daarmee door te gaan, ook als we onverhoopt geen zeven zetels in de Eerste Kamer halen…

2 gedachten over “Gekozen tot Beste Webpoliticus 2011”

  1. Zeven zetels in de Eerste Kamer of Ajax kampioen zien worden er zullen voor jou altijd wensen blijven.
    In ieder geval gefeliciteerd met deze prijs!
    Vriendelijke groet uit Amsterdam-ZuidOost

Reacties zijn gesloten.