Bos-Balkenende (III)

Waarschijnlijk ben ik gewoon te links… Maar ik zit toch met verbijstering te luisteren hoe Joustra (Elsevier) Balkenende als ‘superieur’ winnaar kan aanwijzen. Ook dat geneuzel over wel of geen das! Ik ga er nog een nachtje over slapen maar denk dat ik ook toch ook morgenochtend vind dat Bos beter was. Zij het met de kanttekening dat beiden vooral voor eigen parochie hebben gepreekt. Gezien het feit dat de overloop tussen CDA en PvdA gering is, moeten beide kandidaten toch vooral de eigen aanhang mobiliseren. De uitslag die straks gepresenteerd wordt uit het NIPO onderzoek zal waarschijnlijk ook bevestigen dat de aanhang vrijwel ongezien op de eigen kandidaat stemt.

Leuk is dat nu op z’n Amerikaans de kandidaten (en ongetwijfeld hun spindoctors) bezig zijn om de pers te beïnvloeden wie het debat gewonnen heeft.

Eén antwoord op “Bos-Balkenende (III)”

  1. Helemaal met je eens, voel een enorme onrechtvaardigheid bij de winst van Balkenende.Wat heeft die man nou goed gedaan. Bah. Maak me echt zorgen over de uitslag. Opeens is iedereen voor de SP. Opeens is Wouter Bos de lul. Waar slaat dit op!!! Een goeie verkiezing gewenst ook voor het uw zo geliefde GroenLinks. Gr Eric Stem PvdA Juist NU 🙂

Reacties zijn gesloten.