Een frisse start

Aangezien de nieuwe gedeputeerden al even hebben kunnen wennen, was ik benieuwd wie van hen aan het schrijven van een weblog zou gaan beginnen. In het vorige college waren Ton Hooijmaijers, die vrolijk doorgaat, Hans Schipper en Patrick Poelmann het meest actief. Daarbij moet ik wel zeggen dat zij niet konden tippen aan de Commissaris van de Koningin, Harry Borghouts, die heel trouw uitgebreid verslag doet van zijn werk.

Toen Peter Visser nog fractievoorzitter was, hield hij ook al een weeklog bij en zo te zien is hij van plan dat als gedeputeerde te blijven doen. Ook zijn PvdA-collega Sascha Baggerman heeft een begin gemaakt en het stokje van Hans Schipper wordt feilloos overgenomen door Jaap Bond. We missen alleen nog Cornelis Mooij en Albert Moens, maar iets zegt mij dat de kans niet groot is dat zij zich aan gaan sluiten…