Albert welkom in weblogland!

Vanaf vandaag is het dan zover. Ook de laatste gedeputeerde is aan het bloggen begonnen. Het is bovendien niet de minste: onze eigen Albert Moens. Het heeft wel wat duwen en trekken, bidden en smeken gekost, maar hij is toch gezwicht. Je zou het bijna een historische dag noemen! In zijn eerste bericht legt hij uit waarom. Om meteen antwoord te geven op je slotvraag: volgende keer mag het ietsje korter. Al moet ik eerlijk toegeven dat ik zelf vaak ook aan de lange kant ben…

Vandaag twee keer heen en weer naar Haarlem (tussendoor moest er ook nog gewoon gewerkt worden). Eerst ’s middags voor een infobijeenkomst over de OV-taxi. Een werkgroep uit de Staten doet onderzoek naar het functioneren van de OV-taxi mede vanwege heel wat klachten die we hierover gekregen hebben. Voor mij ontnuchterend om te zien hoe strak en precies de provincie in de gaten houdt hoe het vervoer gaat en ook de wetenschap dat volledig zonder fouten en problemen rijden sowieso niet mogelijk is. Wat uiteraard geen reden is om de klachten niet heel serieus te nemen.

Aan het begin van de avond onder het genot van een pizza met Albert bijgepraat over de afgelopen weken van het nieuwe college – meteen bij binnenkomst wees hij mij trots op zijn weblog. Heel nuttig om te horen wat er allemaal speelt. Daarna fractievergadering met een volle agenda, zodat we over tienen pas klaar waren. Maar het geeft me wel een goed gevoel dat het allemaal op de rails staat en we nu echt aan de slag kunnen.

Eén antwoord op “Albert welkom in weblogland!”

Reacties zijn gesloten.