Amsterdamse partijraadsleden gezocht

Menigmaal heb ik hier gemopperd over de partijraad en vaak heb ik me ook afgevraagd wat mij ooit bezield had mij daarvoor kandidaat te stellen. Maar zeker na de laatste partijraadsvergadering overheerst bij mij weer het positieve gevoel. Dat betekent niet dat het altijd even opwindend, ontspannen en gezellig is, maar wel dat ik weer weet waarvoor ik het doe. Toen ik de vraag kreeg of ik mij nog een keer kandidaat wilde stellen, was de keuze dus ook gauw gemaakt.

Maar met de rest van de Amsterdamse delegatie (we mogen in totaal 11 leden leveren) gaat het nog niet zo vlot. Vandaar deze oproep:

Kandidaten gezocht voor de Partijraad

De termijn van de huidige Partijraad verstrijkt binnenkort. Daarom kun je je nu kandidaat stellen voor de Partijraad in de samenstelling 2008-2009.

Op de Algemene Ledenvergadering van 25 oktober 2007 wordt de Amsterdamse delegatie naar de Partijraad gekozen. Die delegatie zal bestaan uit 11 leden en 4 reserves.

Voor alle informatie over de Partijraad klik je hier. Informatie over de huidige Amsterdamse delegatie vind je op de website.

Lijkt het je wat? Meld je aan als kandidaat bij Wim Molenaar, tel: 552 34 79.

Het lijkt mij goed als de ledenvergadering van 25 oktober echt iets te kiezen heeft, dus meld je aan! Als je interesse hebt en je wilt meer weten, neem dan gerust contact met mij op en ik praat je helemaal bij.