Nieuwe partijraad

Vandaag voor het eerst naar de partijraad in nieuwe samenstelling. Echt een bijeenkomst om erin te komen en aan elkaar te wennen. Dat zal het zeker in het begin nog wel zijn met een groot aantal nieuwelingen. ’s Ochtends begon het wat moeizaam met een wel erg lange bespreking van de notulen en daarna naar mijn smaak erg veel detail gedoe en geneuzel over de voortgang van het Toekomstproject. Hopelijk lukt het ook in deze partijraad wat in de vorige partijraad in het laatste jaar goed lukte: debatteren op hoofdlijnen over de onderwerpen die er echt toe doen en waar de PR een echte rol in te spelen heeft.

Helaas kan ik daaraan niet meer vanuit het bestuur van de partijraad mijn bijdrage aan leveren. Had het graag gewild en mij ook weer verkiesbaar gesteld, maar meeste stemmen tellen en daar zat ik niet bij. Gelukkig zijn met Ap en Maarten wel twee van de oude bestuursleden in het nieuwe bestuur vertegenwoordigd. Nou ja, heb ik weer tijd om andere dingen te doen…

4 antwoorden op “Nieuwe partijraad”

  1. Hoi Harmen,
    Ik ga je inzichten en je humor zeker missen maar ik reken er op dat je het nieuwe PRB kritisch gaat volgen. Trouwens nog bedankt voor de wijze waarop je de PR even kort en helder wist uit te leggen hoe het zat met de jaarrekening.

  2. De nieuwe PR weet niet wat ze mist. Je was de beste technische voorzitter van het vorige PR-bestuur. Nu moet je jouw talenten maar elders inzetten.

Reacties zijn gesloten.