Tot zover 2009

Nee, van mij geen uitgebreide terugblik op het afgelopen jaar. In 2009 werd Ajax voor de vijfde keer op rij geen kampioen, kreeg ik een nieuwe baan aan de Universiteit Utrecht en was er geen gebrek aan politieke hectiek in mijn provincie.

Op dit weblog schreef ik een totaal van 108 berichten, gemiddeld iets meer dan 2 per week. Bij dat en ander schrijven, bij het nakijken van opdrachten en papers, het lezen van de krant of een boek, had ik bijna altijd muziek op de achtergrond. Met dank aan last.fm weet ik precies welke muziek dat in 2009 is geweest. Met andere woorden, toch nog in de stijl van de laatste dagen van het jaar een top-10:

  1. Jacques Brel – La quête
  2. Jacques Brel – Quand on n’a que l’amour
  3. Bright Eyes – The first day of my life
  4. Bright Eyes- We are nowhere and it’s now
  5. Amy Macdonald – Youth of today
  6. Jacques Brel – Mathilde
  7. Wende Snijders – Dis, quand reviendras-tu?
  8. The Killers – Human
  9. Bright Eyes – Bowl of oranges
  10. Charles Aznavour – Mourir d’aimer

Ik wens iedereen een mooi 2010 vol geluk, liefde en inspiratie!