Nee hè, nog vier jaar!

Wat ik al vreesde, maar je mag altijd hopen tegen beter weten in, is gebeurd: nog vier jaar Bush. Gisteravond en afgelopen nacht in café Dwarz op het feest van de politicologie commissie van EOS met een schuin oog naar het grote scherm gekeken, waar het verlies al gauw duidelijk werd.

Van allerlei speculaties vooraf blijkt ook weinig te kloppen, zeker niet in het voordeel van Keery. Helemaal niet zo’n hoge opkomst van jonge kiezers als gedacht, het verschil tussen vaste en mobiele telefoon doet er misschien toch iets minder toe en Kerry heeft beduidend slechter gescoord in de popular vote. Een zware tegenvaller al met al.

Maar: hope is on the way! Over vier jaar kiest Amerika misschien wel de eerste zwarte president:

Barack Obama, Senator voor Illinois

Eén antwoord op “Nee hè, nog vier jaar!”

  1. Hee Harmen! Origineel joh, zo’n weblog 😉 … Ik ben erg benieuwd of die meneer Obama het redt over een paar jaar. Volgens mij is dit het eerste wat ik van ‘m zie (bewust iig), maar hij komt nu al verstandiger over dan Bush 😕 Zie je zaterdag op het forum? Ben benieuwd!

Reacties zijn gesloten.