Kalme middag

Omdat het heikele onderwerp Wieringerrandmeer van de agenda was afgevoerd, een rustige middag. Het rapport van de werkgroep Wonen (waar ik zelf ook deel van heb uitgemaakt) kreeg nog de meeste aandacht. Gebruikelijke retoriek van de SP, waaraan ik me steeds meer begin te ergeren, vooral ook omdat zij zelf uiteraard geen lid van de werkgroep hadden geleverd. Albert Moens reageerde op de van hem bekende onderkoelde wijze, door sommigen als ongeïnspireerd betiteld. Ik vond het wel meevallen, al had het iets enthousiaster gekund (maar hij zei toe dat vanavond meteen met zijn therapeut te bespreken ) Andere onderwerpen konden me niet echt boeien en de meeste werden ook zonder al teveel discussies aangenomen. Opvallend was dat zelfs het PMI (Provinciaal Meerjarenprogramma Infrastructuur) zonder wijzigingsvoorstellen werd aangenomen. Naar mijn bescheiden mening een unicum in de provinciale geschiedenis.

Voor volgend jaar wordt er weer een nieuwe cateraar gezocht om ons diner te verzorgen. Bij drie Statenvergaderingen krijgt men de gelegenheid zich te presenteren. De eerste in de rij was het Polderhuis uit Velserbroek en hun Chinese maaltijd smaakte in elk geval goed. Benieuwd naar de volgende twee.