Met dank aan de NUON

Vanavond met Camilla (in tenue de ville) naar het nieuwjaarsconcert van de NUON geweest in het Concertgebouw. Ik heb mij eerlijk gezegd niet afgevraagd of ik daar als GroenLinkser wel naar toe mag… Het begon met een goed beveiligde entree en registratie. Na één of twee cocktails met onbekende inhoud en groeten aan Maaike Nagel (CDA) en haar maan gingen we de zaal in. De opening werd verricht door de voorzitter van de Raad van Bestuur (Van Halderen geloof ik). Goed nieuws voor de aandeelhouders gelukkig: het gaat prima met NUON. Ook werd de provincie Noord-Holland bedankt voor het standpunt over de splitsing (zat mijn hersens te pijnigen wat Albert Moens daar ook alweer van vindt, maar het is in elk geval positief!)

Het was een concert van Carel Kraaijenhof met zijn Sexteto Canyengue, die met volle overgave repertoire brachten van Astor Piazzolla en Osvaldo Pugliese en daarnaast nog wat eigen werk. Bij een aantal stukken dansten twee Argentijnse tango dansers mee. Passie, erotiek, heerlijk en prachtig om te zien! Realiseerde mij ook dat ik dat nooit zo zou kunnen…

We hebben ons na afloop niet erg lang meer in het feestgedruis opgehouden, maar nog wel even in de Jordaan met Lynne, Marian, Allard en Michiel een biertje enzo gedronken en op het nieuwe jaar geproost. De timing voor bus 18 was vervolgens PERFECT.

4 antwoorden op “Met dank aan de NUON”

  1. Aan mijn hoofd te voelen zat er toch wel alcohol in de cocktails… 😕 jeje… Dan moet ik het er vanavond maar even uitsporten.

Reacties zijn gesloten.