De kaktus

Vanmiddag onverwacht bezoek: Radio Noord-Holland verslaggeefster Elisabeth van den Hoogen die mij kwam feliciteren dat ik door mijn collega’s tot beste Statenlid ben gekozen. Hierbij mijn hartelijke dank aan iedereen die op mij heeft gestemd!

Alle loftuitingen zal ik maar niet herhalen, wie het graag wil horen: morgenochtend op de radio een kort interviewtje. Eén van de kritische opmerkingen was dat ik nog wel wat stijfjes ben, vandaar dat ik als cadeau een kaktus kreeg als passende prikkel…

Hoorde dinsdagochtend op de radio trouwens dat ik de prijs deel met Peter Visser (PvdA, had ik zelf op gestemd) en Jan Bezemer (CU-SGP)

2 antwoorden op “De kaktus”

  1. hee, dat had ik nog helemaal niet gehoord! Gefeliciteerd! (Blij te horen dat mijn stem goed wordt gebruikt.)

Reacties zijn gesloten.