Nog eventjes

Langzaam lopen we naar het einde van dit politieke seizoen; alleen maandag nog statenvergadering en conferentie (+barbecue!) en dan zit het er weer op. Vanavond de laatste commissievergadering voor de zomer: WVV. Eigenlijk was er ook nauwelijks iets te bespreken vanavond en was het vooral om even bijgepraat te worden over een aantal grotere onderwerpen. Chris de Vries (Beheer&Uitvoering) gaf een heel informatieve presentatie over de stand van zaken met de Investeringsimpuls en Cornelis Mooij praatte ons bij over de toekomst van de Noord-Hollandse spoorlijnen.

Ook goed om te weten dat de provincie er alles aan doet om jullie de komende weken zo snel en efficiënt mogelijk naar Zandvoort en andere badplaatsen te brengen. Ga vooral met de bus en de trein!

Over de Nota Mobiliteit en het rapport Anders Betalen… van de commissie Nouwen gaan we een volgende keer uitgebreider discussiëren, waarbij dan ook duidelijker zal zijn wat het belang van de provincie daarin is. Samen met Ariëtta Humalda (VVD) en commissiegriffier Marjo Spoorzal ik proberen een aanzet te schrijven voor die discussie. De rest van de onderwerpen kon zonder problemen afgehandeld worden, zodat we ook nog eens op een zeer fatsoenlijk tijdstip klaar waren.