Raphael

Nu het nog vakantietijd is voor mij, even iets luchtigs tussendoor. Zoals altijd wanneer ik in Frankrijk ben – helaas komt dat veel te weinig voor – had ik de onbedwingbare neiging om naar de FNAC te gaan. (Wie niet weet wat de FNAC is, moet zich eerst HEEL DIEP gaan schamen en mag daarna de link volgen om erachter te komen)

Omdat ik nog een flinke stapel ongelezen Franse literatuur heb staan, besloot ik mij ditmaal op de CD’s te storten. Jacques Brel, Francis Cabrel, Yves Montand en anderen van de oude(re) garde bewust overgeslagen en uitgebreid geluisterd naar de recente oogst. Heb het uiteindelijk bij slechts vier disques gehouden, ook budgettair gezien verstandig… Eén wil ik nu vast van harte aanbevelen: Caravane van Raphael. Een simpele klik op de foto leert u meer over deze volwassen jonge Franse chansonnier. Leun achterover en geniet! (jaja, met een fles goede rode wijn)