Doe maar wat

Zo ongemerkt de 4.000 bezoekers gepasseerd en dat mag ook wel nu ik iets meer dan een jaar aan de gang ben met dit weblog. In het laatste nummer van provincies.nl (waarvoor ik ook was geïnterviewd) werd over weblogs gemeld dat familie, vrienden en bekenden een belangrijk deel van de lezersschare zijn. In mijn geval ongetwijfeld ook zo, al kan ik aan de afkomst van de bezoekers zien dat niet iedereen in die categorie valt. Moet er eerlijk bij zeggen dat dit weblog vooral ook leuk is voor mezelf en het als een soort dagboek mij helpt mijn gedachten te ordenen, frustraties te uiten en leuke momenten te delen.

Terug naar de waan van de dag: vanavond een rustige fractievergadering. Terwijl Klaas elders discussieert over tienduizenden woningen in de Bollenstreek en Rosina overlegt met de Stichting Groene Leekerlanden, bereiden wij ons voor op de Algemene Beschouwingen van 14 mei. In een eerdere vergadering heeft Bart al de grote lijnen geschetst, nu gaat het om de concrete invulling met moties en dergelijke. In de loop van de tijd zijn er toch heel wat losse en ‘o zo belangrijke’ onderwerpjes bij gekomen die moeilijk in het bredere verhaal in te passen zijn. Hoe je het ook probeert te voorkomen, uiteindelijk ga je toch ook weer een beetje met een boodschappenlijstje op stap.

Omdat Bart en Klaas zaterdag actie voeren tegen de A6-A9 verbinding, mag ik zaterdag op de provinciale ledenvergadering vertellen wat de fractie allemaal heeft uitgespookt de afgelopen maanden. Om me hier vast op voor te bereiden, vraag ik of er nog iets is wat per se gemeld moet worden, maar ik krijg de opdracht mee maar wat te vertellen en verder af te wachten wat voor vragen er zijn. Nou, ook goed hoor, dan doe ik maar wat.