Voortgang onderhandelingen

Dezer weken ben ik als bestuurslid van GroenLinks in Bos en Lommer ook betrokken bij de onderhandelingen. Dit soort processen zijn vaak met de nodige geheimzinnigheid omgeven en onderhandelaars kunnen (en willen) meestal niet veel meer zeggen dan dat de gesprekken ‘constructief’ verlopen en ‘in een goede sfeer’. Het bericht dat onze formateur Ayhan Yalin vandaag naar buiten bracht is daarop geen uitzondering:

Namens de onderhandelaars breng ik u graag op de hoogte van het volgende:

De onderhandelingen zijn nog steeds gaande en verlopen vooralsnog positief. Op dit moment wordt in goede sfeer gewerkt aan de tekst van een coalitie akkoord 2006 – 2010. Naar verwachting zal op 26 april het nieuwe coalitie akkoord gepresenteerd worden aan de stadsdeelraad.

Met vriendelijke groet,

Ayhan Yalin
Formateur

Ben wel benieuwd wie tussen gisteravond en vanmiddag dat woordje vooralsnog bedacht heeft

Maar ik kan van dichtbij bevestigen dat de rest helemaal klopt. Overigens staan we er in heel Amsterdam goed voor. De rood-groene coalitie in de centrale stad is inmiddels algemeen bekend, maar ook in vrijwel alle stadsdelen doen we mee in coalities met telkens de PvdA en soms ook de VVD.

Eén antwoord op “Voortgang onderhandelingen”

  1. Het is inderdaad fantastisch dat ons clubje het zo goed doet in de formaties. het is super dat we de stad roodgroen kleuren. ik hoop dat in Bos en Lommer de vruchtbare samenwerking ook nog enkele jaren wordt voortgezet. Ik hoop voor jou, Harmen, dat de onderhandelingen dit keer niet snachts plaatsvinden, ruzie met de beveiliging van het stadsdeelkantoor tot gevolg ;-))
    enne…. ik weet niet of je van kamperen houdt maar….mocht je je invloed op de formatie nog willen versterken kan ik je melden dat menig formateur zijn kamp opslaat in Amsterdam aan zee (Castricum). Het schijnt daar sinds vorige week weer heeeeeel gezelig te zijn;-)
    groet,
    Marianne

Reacties zijn gesloten.