Back in town

Mocht iemand zich zorgen maken: veilig teruggekeerd in Amsterdam, na een mooie en behoorlijk inspannende vakantie. Nog nooit zoveel treinkilometers afgelegd in zo korte tijd. Maar het was de moeite waard! Prettig ook dat veel mensen nog steeds in zuidelijke richting gaan voor hun vakantie, dan kan je je in het noorden af en toe eens reiziger wanen ipv toerist.

De komende dagen zal het op dit weblog redelijk stil blijven denk ik, want de provinciale politiek ligt even stil. En om nou op allerlei komkommer actualiteit te gaan reageren, zoals een veerman die weer eens de boot in gaat of een leerling die op een zwarte school wordt geweigerd, mwah. Maar wie weet kan ik me straks toch niet inhouden…

 

2 antwoorden op “Back in town”

 1. Welcome Back Harmen! Zo rustig is het nu ook weer niet en in Bos en Lommer is toch altijd wel wat aan de hand?
  Groet,
  Haro

 2. Beste Haro,
  Ja in Bos en Lommer valt genoeg te beleven, woon zelf ook dichtbij het ‘spookplein’ dus ik kan het op de voet volgen.
  Van de provincie merk ik even wat minder, ook het aantal enveloppen en e-mails is toch echt beduidend minder.
  Groet,
  Harmen

Reacties zijn gesloten.