De lijst komt eraan

Het is bijna zover:

GroenLinks presenteert kandidaten voor kamerverkiezingen

Op maandag 18 september 2006 presenteert GroenLinks de kandidaten voor de Tweede Kamerverkiezingen. Kitty Roozemond (directeur van het IPO, oud vice-voorzitter van de FNV) gaf leiding aan de kandidatencommissie. Zij zal de advieslijst van de commissie publiek maken en nader toelichten in aanwezigheid van de kandidaten. Uiteraard worden dan ook de namen bekend van enkele verrassende nieuwe gezichten.

Femke Halsema, de enige kandidaat voor het lijsttrekkerschap, zal kort reageren op het advies van de commissie. De presentatie vindt plaats in Nieuwspoort in de Provinciezaal en zal om 12.30 uur aanvangen.

Op zondag 1 oktober zal de kandidatenlijst door het Congres definitief worden vastgesteld.

Ben erg nieuwsgierig wie daarop staan. Hier en daar wel wat namen opgevangen en anderen maken er via hun weblog/website geen geheim van dat ze kandidaat zijn, maar ik ben benieuwd of dat alle ‘verrassende nieuwe gezichten’ zijn.