Wie heeft die stemkastjes?

Dit charmante mailtje kreeg ik vandaag:

Beste congresganger,

Na afgelopen weekend zijn er een aantal stemkastjes kwijt. Mocht u per ongeluk een stemkastje mee naar huis hebben genomen wilt u dan contact opnemen met het landelijk bureau van GroenLinks: 030-2399900 of info@groenlinks.nl.

U kunt ook uw stemkastje direct opsturen naar: Landelijk Bureau GroenLinks, postbus 8008, 3503 RA Utrecht. Denkt er dan aan om het kastje goed te verpakken (liefst in bubbeltjes plastic en aangetekend versturen!).

Al vast bedankt,

namens de organisatie
Arjen van Slooten

Maakt me wel nieuwsgierig of mensen het echt per ongeluk meegenomen hebben, dat je zo’n kastje samen met alle papieren in je tas stopt, er nietsvermoedend mee naar buiten loopt. Kom je thuis en vind je ineens iets raars bij het uitpakken of je vraagt je af waarom de afstandsbediening van de DVD-speler het alweer niet doet.

Misschien zijn het souvenirjagers die graag een aandenken wilden hebben aan dit roemruchte congres? Of zijn het de sceptici van wij vertrouwen stemcomputers niet die nog eens willen checken of de lijst wel eerlijk tot stand gekomen is?

Eén antwoord op “Wie heeft die stemkastjes?”

Reacties zijn gesloten.