Peter for power

De PvdA is klaar om weer mee te regeren

Visser wil PvdA-gedeputeerde worden

AMSTERDAM De PvdA in Noord-Holland heeft nu al een kandidaat als gedeputeerde, de 49-jarige Peter Visser uit Amsterdam. Hij is lijsttrekker bij de komende statenverkiezingen op 7 maart. De PvdA is in de Provinciale Staten de grootste partij, maar zit in de oppositie.

Tot nu toe twijfelde Visser over een baan als gedeputeerde, omdat de functie veel tijd kost. Maar hij wil niet weglopen voor de verantwoordelijkheid, zegt hij. Beoogd fractievoorzitter voor de PvdA de komende jaren is de 30-jarige Sascha Baggerman. Zij is nu statenlid en woont op Texel.

Mocht u het willen weten: ik ben niet beschikbaar en heb geen ambities. GroenLinks heeft met Albert Moens een meer dan uitstekende kandidaat voor ‘four more years’.

Eén antwoord op “Peter for power”

  1. Er wordt nu al over baantjes gesproken terwijl de kiezer nog niet eens aan het woord is geweest.

Reacties zijn gesloten.