In de Metro

Het was hier even stil, was een paar daagjes met Camilla in Berlijn. De laatste keer was al bijna tien jaar geleden en als er één stad is die snel verandert dan is het Berlijn wel. Dus naast heel wat bekende vertrouwde plekken ook veel nieuws gezien.

Harmen_in_metro_1Intussen werd ik van verschillende kanten op de hoogte gebracht van het feit dat ik de voorpagina van de Metro heb gehaald. Nou ja, mijn eigen verdienste was het niet echt… Want het artikel gaat eigenlijk over Fleur Agema, Statenlid voor haar eigen fractie en Kamerlid voor de PVV, die (weer eens) boos is op de provincie en in het bijzonder Ton Hooijmaijers. De provincie wil met een speciale campagne de begroting 2007 onder de aandacht te brengen en had in de aanloop daarheen een actiegroep ‘wij weten nix’ in het leven geroepen (zie ook mijn bericht van 2 januari). Die actiegroep bestond helemaal niet, zoals wel duidelijk werd uit de iets te verzoenende toon richting ‘Ton’ na een magere toezegging om een website te openen en het feit dat wijwetennix.nl al snel veranderde in de campagnesite weetjijveel.nl.

Best aardig bedacht, ludiek is misschien is teveel eer voor deze actie, hoe dan ook kon ik mij er daarna niet meer druk om maken. Fleur blijkbaar wel en de Metro vond het vervolgens interessant genoeg om er de voorpagina mee te vullen. De reden dat ik in dit artikel sta is dat ook ik en niet alleen Fleur ‘slachtoffer’ werd van deze actiegroep die reacties op dit weblog achterlieten. Jammer genoeg wordt mijn naam fout gespeld (slechts twee ennen!), maar als je maar genoemd wordt…