Vraag het Femke

Zaterdag mocht ik twee keer de aftrap geven voor de campagne. Allereerst in De Roos in Amsterdam, waar we na een korte speech en presentatie van het materiaal het Vondelpark in gingen om aan fietsers en wandelaars onze windmolens en folders uit te delen. Met name de molens waren een groot succes; langzaam werd het Vondelpark hiermee gekleurd en fietsers stapten speciaal af om een molentje te vragen omdat ze anderen ermee voorbij hadden zien komen. Onze andere actie was het aanbieden van lekker warme fleece dekens aan de mensen die bij ’t Blauwe Theehuis op het terras zaten. Immers, als kleine bijdrage aan de energiebesparing kun je de terrasverwarming uitzetten, maar dan is een dekentje toch wel zo prettig. De fraaie dekens werden in dank aanvaard.

Ook in Haarlem was de vraag naar windmolens nauwelijks bij te houden en moest er achter de kraam in hoog tempo geknutseld worden. Een flink aantal van onze kandidaten, leden van het provinciaal bestuur en vrijwilligers uit Haarlem waren die middag op de markt te vinden, ook om reclame te maken voor Femke on Tour die woensdag de 21e Haarlem aan zal doen. Aan het eind van de middag gaf ik in Lion d’Or een tweede startschot en borrelden we met een aantal mensen nog gezellig na.

Ik hoorde bij die gelegenheid ook over Vraag het Femke waarop je alles wat je wilt weten over de standpunten van GroenLinks kunt horen van onze enige echte partijleider of van de experts die zij inschakelt. Suggestie: kijk eens wat er gebeurt als je ‘noord holland’, ‘haarlem’ of ‘harmen’ intypt…

4 antwoorden op “Vraag het Femke”

Reacties zijn gesloten.