Harmen in geluid en beeld

Vanmiddag een debat op radio Noord-Holland met de lijsttrekkers van de ‘kleine’ partijen. Dat wil zeggen D66, Ouderenpartij/VSP, ChristenUnie-SGP en Noord-Holland Anders/De Groenen. Ik was natuurlijk wel een beetje teleurgesteld dat we als vierde partij van Noord-Holland niet met de grote partijen mee mochten doen, maar goed daar ga ik niet over zeuren. Leuk debatje waarbij een groot aantal onderwerpen luchtig in hoog tempo voorbijkwam: Wieringerrandmeer, Schiphol, Marina Petten, files. Wie het wil terug horen: het radio-archief.

Nu ik toch bezig ben met promotie voor mezelf, op de website van de provincie is inmiddels het tv-portret geplaatst dat van mij gemaakt is voor de verkiezingsuitzendingen van TV Noord-Holland. Vind het zelf erg leuk geworden! Een snelle blik ook op de andere portretten laat zien dat Roos en Joachem goed werk hebben geleverd.