Pfff…

Waar was ik vandaag?

Via Amsterdam Amstel naar de Botermarkt in Haarlem met Femke on Tour. Zie verslag van René Kerkwijk. Ondanks de regen een hele aardige opkomst en een leuke happening.

Daarna door naar het Provinciehuis om mee te doen in de jury voor de halve finale en finale van Op Weg naar het Lagerhuis, in de Noord-Hollandse voorronde. Samen met onze commissaris Harry Borghouts en collega-Statenlid Bert Putters besloten om het Ichthus College uit Driehuis tot winnaar uit te roepen. Zij mogen het nu opnemen tegen de andere provinciale winnaars. Ook leuk: bij de verkiezingen onder de leerlingen deze middag kwam GroenLinks met 26% als grootste uit de bus!

’s Avonds debat in Purmerend georganiseerd door PUP een samenwerking van jongeren uit alle politieke partijen ter plaatse. Leuk en bij vlagen levendig debat, al was de gemiddelde leeftijd evengoed nog best hoog… (niet achter de tafel trouwens!)

Nu tijd om weer een paar uurtjes te slapen… Morgen naar Agriport A7 voor debat over duurzame energie en ’s avonds in Haarlem voor debat van de Fietsersbond.