AT5 en Schiphol

Op de valreep heeft ook AT5, ter plaatse wel liefkozend of spottend ‘onze eigen dorpszender’ genoemd, de provinciale verkiezingen ontdekt. Zodoende mocht ik vrijdag optreden in een item over Schiphol. Net als bij TV Noord-Holland in debat met VVD-voorman Ton Hooijmaijers.

Uiteindelijk best een aardig item geworden, waarin we beiden in elk geval onze eigen achterban op de wenken bediend hebben.

3 antwoorden op “AT5 en Schiphol”

  1. Goed gesproken, Harmen. Ook een mooie Mercedes trouwens. Veel succes de laatste dagen van de campagne.
    groeten,
    Noël

  2. Beste Harmen,
    Kun je me kort uitleggen wat het standpunt van GL Noord-Holland is tav de acties van Albert Moens met betrekking tot de afschot van ganzen, smienten e.d. in het Noord-Hollandse weidegebied? Het verbaast me dat hierover niet, of niet makkelijk vindbaar, iets te lezen staat op de GL site. Er zullen met mij veel andere trouwe GL-stemmers zijn, die nu toch zijn gaan twijfelen of ze niet beter op de Partij voor de Dieren kunnen stemmen. Graag verneem ik je reactie,
    Mariette van Staveren

Reacties zijn gesloten.