We rijden weer!

Het was eerlijk gezegd na een intensieve campagne, meteen daarna onderhandelingen in moordend tempo en de installatie van het nieuwe college op 12 april, wel even prettig de afgelopen twee weken iets rustiger aan te kunnen doen. Tegelijk was ik ook blij dat vanmiddag met de commissie Wegen, Verkeer en Vervoer het normale ritme weer begonnen is.

Vanwege een afspraak in Amersfoort en een trein later dan ik had gepland, een beetje valse start voor mij. Kwam binnen in een overvolle zaal aan het Houtplein (ik mis het Provinciehuis nu al!) toen de ambtelijke presentaties al vol op stoom waren en ternauwernood kon ik nog een plekje vinden; wel vertrouwd net als de afgelopen vier jaar naast de VVD. Op de agenda weinig schokkende zaken, al kostten de praktische afspraken over de werkwijze nog aardig wat tijd. Verder deden met name SP en CU zich horen met lange betogen, niet altijd to the point (laat ik het aardig zeggen). Vond trouwens dat onze nieuwe commissievoorzitter, Nel Eelman, de vergadering na een wat onwennig begin erg goed leidde, ik hoop dat ze dat ook de komende maanden zo blijft doen. Want mijn ervaring is dat als ergens de "Wet van Klets" van toepassing is, dan is het wel bij WVV.