OV-taxi, zegen of vloek?

Als lid van de werkgroep OV-taxi (ja bedenkt u een probleem, dan stellen wij een werkgroep in) moet ik natuurlijk wel even reclame maken voor ons onderzoek:

Onderzoek OV-taxi

Rijdt uw OV-Taxi op tijd? Weet de chauffeur altijd goed de weg? Wat vindt u van de OV-Taxi? Doe mee aan het online onderzoek en geef uw mening.

De provincie is opdrachtgever voor de openbaar vervoer-taxi, beter bekend als de OV-Taxi. De OV-Taxi is vervoer van deur-tot-deur. Het is voor iedereen en aanzienlijk goedkoper dan een gewone taxi.

Onderzoek
De OV-taxi rijdt inmiddels in heel Noord-Holland, met uitzondering van Amsterdam, Zaanstreek en Waterland. Maakt u wel eens gebruik van de OV-Taxi? Dan zijn wij erg benieuwd naar uw ervaringen. Maar ook als u geen gebruik (meer) maakt van de OV-Taxi stellen we het op prijs waneer u de online enquête invult.

Doet u uw verhaal liever telefonisch, dan is dat ook mogelijk. Hiervoor kunt u tot en met 31augustus bellen naar telefoonnummer 023 514 44 20 (op werkdagen tussen 9.00 en 18.00 uur). Om de resultaten zuiver te houden, verzoeken wij u om voor een van de mogelijkheden te kiezen: of het invullen van het online onderzoek, of uw ervaringen telefonisch doorgeven (niet allebei).

De commissie Wegen, Verkeer en Vervoer (WVV) van Provinciale Staten van Noord-Holland heeft opdracht gegeven voor dit onderzoek. Het wordt uitgevoerd van 13 tot en met 31 augustus in samenwerking met marktonderzoekinstituut TNS NIPO. De commissie bespreekt de resultaten van het onderzoek in een openbare vergadering in november.

Meedoen?
U kunt deelnemen aan het onderzoek naar het functioneren van de OV-Taxi door op onderstaande link te klikken. Het invullen van de vragenlijst kost u hooguit tien minuten.

Naar het onderzoek

2 antwoorden op “OV-taxi, zegen of vloek?”

 1. Hoi Harmen,
  Was het niet Ruben Vis (VVD) en ik (Bert Putters) die de grondleggers zijn van het onderzoek????
  Groet
  Bert Putters SP

 2. Hoi Bert,
  Ja, dat klopt. Heb in dit stukje bevestig noch ontkend dat dat zo is. Er is nu een werkgroep aan de gang en daar ben ik lid van… C’est tout.
  Groet,
  Harmen

Reacties zijn gesloten.