Een beetje rust graag

Het goede nieuws is dat GroenLinks al voor de tweede avond op rij NOVA domineert. Het zal lang geleden zijn dat dat voor het laatst is voorgekomen. Maar de manier waarop stemt tot weinig vrolijkheid. Mijn partij staat er niet goed op en dat doet pijn.

Voor een partij die de nuance hoog in het vaandel heeft, vind ik dat over en weer wel erg stellig stelling wordt genomen. Dat het debat vooral via de media wordt gevoerd, is ook niet erg bevorderlijk. Is het de polderaar in mij of liggen de posities eigenlijk helemaal niet zo ver uit elkaar als nu lijkt?

2 antwoorden op “Een beetje rust graag”

  1. Als je blog van de partijvoorzitter leest zie je dat ze met z’n 3en constant zijn opgetrokken. De reactie van Joost Lagendijk vind ik dan ook flauw, hij was er niet bij en zat in Turkije. Het zou hem sieren als hij dan geen kritiek zou uiten.

Reacties zijn gesloten.