Noord-Holland aan kop

81901_2Het is voor een Noord-Hollands politicus natuurlijk een mooi gezicht: twee clubs uit mijn provincie bovenaan in de Eredivisie. Uiteraard hoop ik als Ajacied dat de volgorde aan het eind van het seizoen precies omgekeerd is, maar voor dit moment gun ik mijn favoriete trainer wel de koppositie.

Overigens is Van Gaal de eerste om het belang van het winterkampioenschap te relativeren en het als een verzinsel van de media weg te zetten. Maar ja, het verleden leert dat de winterkampioen vaak ook een half jaar later met de schaal in handen stond.

Intussen won Ajax een andere nutteloze titel: kampioen van het jaar 2008. Zo kan Huntelaar toch nog met een prijs afscheid kan nemen…

3 antwoorden op “Noord-Holland aan kop”

 1. Hoi Harmen,
  NH omsingelt zelfs de Eredivisie. Ook de hekkensluiter komt uit diezelfde Noordhollandse prut!
  Overijssel op de derde stek moet ik als Overijsselaar, hoewel geboren en getogen in Hoorn, natuurlijk ook ff kwijt op deze plek. Jammer dat de Go Ahead Eagles uit Deventer het in de Eerste Divisie weer een beetje slechter doen deze dagen…
  een groene groet uit Deventer!
  Robert

 2. Dag Robert,
  Groot respect voor wat Twente presteert, hopelijk blijvend boven PSV!
  De Eagles zie ik voorlopig ook nog niet terugkeren, toch jammer voor een club met zo’n historie. En niet te vergeten de charme van de Adelaarshorst (ook al zo’n prachtige naam) als een van de laatste stadions midden in de stad.
  Groet,
  Harmen

 3. 3-1 gewonnen van NAC, na de winter gaan wij stijgen, Harry en ik weten het zeker! De eerste daalder is een…..de tweede……

Reacties zijn gesloten.