Judith en Bas: ideale Euro-tandem

De teleurstelling dat Bas geen lijsttrekker is geworden, heb ik al helemaal verwerkt. Ik denk ook dat Judith het prima zal gaan doen. Nu mijn nummer twee nummer één geworden is, wil ik uiteraard dat mijn nummer één nummer twee wordt. Dus congresgangers: stem massaal voor Bas op twee, voor wederom een ijzersterk duo in Brussel!

Ik wil
Bas in het Europees Parlement omdat hij op een charmante, humorvolle, deskundige
en doortastende manier het GroenLinkse geluid zal laten horen in
Europa. Of het nu gaat over de toekomst van de democratie in Europa of
de aanpak van klimaatverandering, Bas weet écht waar hij over praat.
Zijn expertise wordt tot ver over de grenzen erkend. Ik ben ervan
overtuigd dat Bas onze ideale man in Brussel zal zijn. GroenLinksers,
die kans laten jullie toch niet lopen?