Dan nu weer het gewone werk

Nog even afkicken na de enerverende weken rond het streekplan. Woensdagavond in de Kleine Komedie naar Jan-Jaap van der Wal geweest. Nog een geluk dat we erbij mochten zijn: eigenlijk hadden we kaartjes voor maandag, maar om de één of andere reden had ik woensdag in mijn hoofd. Ook de kaartjesknippers hadden het niet opgemerkt. Toen twee minuten voor de voorstelling mensen op ‘onze’ plaatsen wilden zitten, werd de vergissing duidelijk. Gelukkig was men erg coulant en mochten we toch blijven. Best de moeite waard, al vind ik dat hij het nog teveel van een aantal sterke momenten moet hebben.

Nu weer ‘gewoon’ commissievergaderingen. ’s Ochtends Ruimtelijke Ordening en (voor mij vooral) Volkshuisvesting, tussendoor naar de VU voor een lezing en dan ’s avonds Wegen, Verkeer en Vervoer. Begroting, PMI, Zuidtangent en Zuiderzeelijn, belooft weer een lange avond te worden.

Eén antwoord op “Dan nu weer het gewone werk”

  1. Zonder bejaarden die onder het genot van Frans Bauer een Ikeakast in elkaar knutselen, was JJ vd W best loik ja, maar wat een oenen waren wij dat we gewoon 2 dagen te laaaaat komen! 😛

Reacties zijn gesloten.