Even bijpraten

Vanavond met Michiel bijgepraat en vooral ook genoten van het Belgisch bier. De inhoud van onze gesprekken is uiteraard geheim. Toevallig hadden we het nog over de persoonlijke ontboezemingen (soms tamelijk beschamend) die sommigen op hun weblog zetten. Not me!

Zaterdagochtend ga ik samen met Wessel de huis-aan-huis kranten bezorgen in onze wijk, voor wie daar op zit te wachten. Maar even serieus… dat levert toch elke keer tientallen nieuwe leden op. Bovendien laat het zien dat we niet alleen in verkiezingstijd van ons laten horen. ’s Middags hebben we bijeenkomst van de fractie in het Ponthuys om met name eens kritisch over ons eigen reilen en zeilen na te denken. De functioneringscommissie (ja zo gaat dat) heeft een kritisch verslag geschreven, dat sans doute de nodige discussie op zal leveren. ’s Avonds gezellig samen eten, ook met ons provinciaal bestuur, zie er naar uit.

Eén antwoord op “Even bijpraten”

  1. Hee Harm, ik heb de test van die rigide organisatie van jou gedaan en ik kom uit op 40. En dat is grappig, want dat is een evenaring van het IQ van mijn broer.

Reacties zijn gesloten.