Weinig politiek

Maandag nog weer een stapel kranten rondgebracht, dit keer in mijn eentje. ’s Avonds een hele vlotte fractievergadering. Jan voelde zich niet optimaal en had er zelf ook alle belang bij de sessie snel naar een einde te brengen. Ook de afwezigheid van Klaas – over alles een mening – hielp overigens.

De dag erna vergadering met het bestuur in Bos en Lommer. Ook dat konden we redelijk vlot doen, omdat er vooral een aantal praktische zaken geregeld moesten worden. We wachten nog op de uitkomsten van de discussie over de kandidatencommissie: de ALV zal in elk geval medio januari worden gehouden.

Donderdagavond naar Gent gegaan met collega Noël Vergunst, waar wij de enige Hollanders waren op het Politologisch Congres. Leuk om erbij te zijn en ook genoten van zowel het Belgische bier als de prima warme lunch. Jammer wel dat de discussie er een beetje bij inschoot en het wel erg statisch was.

Henry Meijdam is nu officieel burgemeester van Zaanstad. Benieuwd of er maandag al witte rook bij de VVD zichtbaar zal zijn. Bij die Statenvergadering komt vanuit de VVD overigens ook een voorstel om de motorcrossers tegemoet te komen.

Dan hebben we nog de merkwaardige perikelen rond de kernreactor in Petten. Dat zal denk ik ook in de Staten nog wel een vervolg krijgen.

2 antwoorden op “Weinig politiek”

  1. tuurlijk ken ik al die plaatsen;als je mijn geografische kennis grenzen wilt bereiken moet je vroeger opstaan…

  2. Hmmm. Moet eerlijk zeggen dat ik alleen Lutjewinkel ken en dat komt door die afgebrande kaasdinges…

Reacties zijn gesloten.