Nelly en Fleur

Terwijl ik dit verhaal zit te typen, klinkt heerlijke muziek uit de koptelefoon. Dus: mag ik tenslotte nog iedereen de CD Folklore van Nelly Furtado aanraden? (Ook een hele mooie vrouw trouwens) Stuk voor stuk geweldige nummers. Forca is waarschijnlijk wel bekend als dé danshit van het afgelopen EK in Portugal. Andere nummers gaan ondermeer over opgroeien (‘Explode’) ingewikkelde liefde (‘Try’) en het lot van immigranten in Canada (‘Fresh off the boat’). Humoristisch – omdat Nelly haar lachen niet kan inhouden – is ‘The grass is green’. Absolute uitsmijter is ‘Childhood Dreams’ in- en uitgeleid met fraai bombastische orgelmuziek. De hele dag op repeat…

De komende dagen ga ik googlen op zoek naar collega-statenleden met een weblog. De eerste in de rij is Fleur Agema éénvrouwsfractie nadat zij bij de LPF niet meer welkom was. Hoewel ik het bijna altijd met haar oneens ben, kan ik haar onbevangenheid gekoppeld aan fanatisme wel waarderen.

10 antwoorden op “Nelly en Fleur”

 1. Ha Harmen,
  Leuke web-log. Soms geeft de web-log mij wel een beetje stress, wanneer ik het ene stukje nog wil schrijven en het andere zich alweer aandient…
  Peter Prins heeft ook een web-log, daar ben ik gisteren even op bezoek geweest.
  Veel succes verder, ook bij WVV.

 2. Ja zit vaak ’s avonds laat nog wat te typen en het schiet er ook wel eens bij in en dan heb ik ineens een paar dagen in te halen.
  Was toevallig vandaag Peters weblog ook tegengekomen

 3. Hoi Harmen, welkom in weblog land!
  Leuke site heb je! ik zal een linkje plaatsen op Peter zijn weblog! Dank je wel voor het plaatsen van een link naar de zijne! 😀

 4. Potverdimme Harmen Darmen, eens te meer bewijs je behoorlijk achter te lopen. Die CD is weliswaar erg sterk, maar al een flinke tijd uit! Welke CD ga je de volgende keer aanprijzen, U2, The Joshua Three? ‘Nou jongens, dit is echt muziek van een andere planeet. Die U2, zoals ze zichzelf noemen, maken echt eneurm goede muziek.’ Verdulleme Zarmen, ga toch eens met je tijd mee!

 5. Maar Harmen heeft wel gelijk: Folklore is een erg goede CD. Beter dan haar vorige, hoewel ook daar een paar erg mooie nummers op staan (My love grows deeper every day, bijvoorbeeld).

Reacties zijn gesloten.