Voorlopig even niks

Gisterenmiddag een best aardig bezochte en gezellige nieuwjaarsborrel met GroenLinks Bos en Lommer. Paar nieuwe gezichten gezien van onze eigen leden en ook twee raadsleden van de PvdA. Café was niet onaardig, maar vanaf nu – heb ik met Wessel afgesproken – gaan we van Café ‘Sportpark’ De Ruijter de GroenLinks stamkroeg maken.

Fractievergadering vanavond was heel vlot afgelopen, volgens mij zijn we nog nooit zo vroeg klaar geweest. Dit overigens ondanks de aanwezigheid van Klaas en Ria (vinden ze vast een hele eer om hier weer even genoemd te worden). Op de VU vandaag met enige stress nog overleg gehad en de laatste klusjes afgemaakt. Na terugkomst uit Haarlem vanaf een uur of tien nog de laatste mailtjes rondgestuurd. Als ik nu nog iets vergeten ben, kom ik daar 13 februari wel achter. Straks nog even wat spullen inpakken en dan proberen voldoende nachtrust te krijgen. Morgen vroeg op en dan een paar weken geen politiek of politicologie. BRAZILIE!!!

Eén antwoord op “Voorlopig even niks”

Reacties zijn gesloten.