Dan ineens weer heel erg veel!

Nog niet precies gemeten, maar ik schat dat mijn stapeltje met provinciale enveloppen toch wel een 30 cm hoog is (zo niet meer). Mon Dieu, dan realiseer je je pas hoe enorm veel papier elke dag door de provinciale moloch uitgespuugd wordt. Ook de mailbox zat met een kleine 200 mails politiek gerelateerd goed vol. Ik maak altijd de fout eerst de oudste mails te lezen en dan na beantwoording daarvan te ontdekken dat de discussie zich later vrolijk verder ontsponnen heeft. Als ik nog zin heb zal ik in de stukken en krantenoverzichten wel ontdekken of er erg veel spannends is gebeurd in Noord-Holland in de afgelopen 5 weken.

Brazilië was heerlijk… Drukke warme stranden, overdonderende natuur, fraaie kerken maar ook de favela’s, de armoede en de troosteloosheid van eindeloze rijen verbladderde flats. Maar we hebben absoluut genoten.

Het echte werk gaat morgen met een fractievergadering en een hoop achterstallig werk op de VU meteen echt beginnen. Ook BinBlog zal uiteraard weer gereactiveerd worden: u hoort van mij.

4 antwoorden op “Dan ineens weer heel erg veel!”

  1. Van de beloofde reisverslagen is weinig gekomen helaas. De spaarzame uurtjes in internet cafés aan hele andere zaken besteed. En hoe frustrerend is het om midden in de Amazone een sms-je te krijgen dat Ajax 0-0 heeft gespeeld tegen ADO!!!!

  2. Dit is de laatste keer dat jij Michiel met het Boze Oog hebt onderschat!Vergeet het spektakelstuk tegen Twente niet!
    Whahaha!!

Reacties zijn gesloten.