Rustig weer op gang komen

Rustige fractievergadering waarvan we achteraf concludeerden dat-ie eigenlijk tamelijk overbodig was. Gezien het groot gebrek aan onderwerpen om lang over te praten dan ook in recordtijd klaar. Niemand was ook echt geïnspireerd om uitgebreid te gaan discussiëren. Zo kan ik er rustig inkomen. Heb de opmerkingen over mijn ongezond bruine kleur maar als compliment opgevat…

Uit de knipselkrant nog maar een paar schriftelijke vragen halen denk ik en verder nadenken over leuke initatieven om GroenLinks goed op de kaart te zetten. Ben in elk geval weer vol energie.

De nieuwe gedeputeerde RO en Financiën, Ton Hooijmaijers, is actief met zijn weblog aan de gang gegaan. Ik moet zeggen dat een aantal uitspraken daar mij nogal verbazen en ik me dan afvraag of het privé opvattingen zijn of standpunten van GS… Iets te enthousiast of zit er meer achter? Ik houd hem voor de zekerheid maar in de gaten!