Het blijft rustig

Opnieuw een korte fractievergadering. Misschien had het deze keer met het verblijf buitenslands van onze fractievoorzitter te maken? Of gewoon met de rustige agenda, ook van de Statenvergadering volgende week. Hoe dan ook, om een uurtje of negen waren we weer klaar. Albert kwam nog langs om over de lopende zaken in GS te vertellen, ondermeer het voorbereiden van de begroting van 2005, waar de nieuwe gedeputeerde financiën druk mee aan de slag is.

Naar aanleiding van een kritisch interview met Bart en Albert in GroenLinks Magazine heeft de Tweede Kamerfractie contact opgenomen om eens een keer met elkaar te gaan praten en af te stemmen. Daarnaast moeten de onderlinge rimpels worden gladgestreken, want onze Kamerleden voelden zich wat ongelukkig met de verwijten.

Vrijdag komen we met het ‘vrijgestelden’ clubje – zoals het helaas nog steeds heet – bij elkaar om te bedenken hoe we ervoor zorgen dat geen Noord-Hollander kan zeggen dat hij of zij niet weet waar de Statenfractie GroenLinks voor staat. You can run but you can’t hide!