Bestuursvergadering

Vanavond (dinsdag) ook weer een bestuursvergadering van de afdeling Bos en Lommer. In bescheiden gezelschap, maar wel aardig wat te bespreken.

Gaandeweg bereiden we ons voor op de deelraadsverkiezingen van 2006. Michiel is in de programmacommissie druk bezig om bij onze leden te peilen wat er in Bos en Lommer goed is en wat beter kan. Maaike wacht tot de ledenvergadering van Amsterdam eindelijk de kandidatencommissie gaat instellen (uitgesteld tot eind april wegens oeverloze discussie de laatste keer) om aan de slag te gaan goede mensen te vinden. Wij gaan gewoon door: binnenkort een belronde houden onder de leden (zijn er zo’n 80) of ze iets willen doen binnen de afdeling, maar vooral ook of ze kandidaat willen zijn danwel geschikte mensen kennen.

Op 14 mei staan we weer op/naast/bij de markt om met bewoners in gesprek te raken en ideeën op te doen voor ons programma. ‘Onderuit zakken met GroenLinks’, letterlijk omdat we onze eigen bank meenemen; bakje koffie erbij, wat wil je nog meer?

P.S. Herinnering voor mezelf: niet vergeten om mijn bestuursactiviteiten als ‘nevenfunctie’ door te geven aan de provincie…