Zalige Pinksteren

Even rustig aan het politieke front, ook gezien het Pinksterweekend. Wel hebben we nog met GroenLinks Bos en Lommer op de markt gestaan afgelopen zaterdag, waar we onder meer folders vóór de Grondwet hebben uitgedeeld. Dat GroenLinks een ja-campagne voert, was voor sommige mensen overigens nog een verrassing. Het leuke is om te merken dat het nu echt begint te leven. Is potverdorie ook pas de allereerste keer dat de Nederlandse bevolking zich kan uitspreken over Europa en waar het heen gaat! De keerzijde is dat het naar mijn smaak een nogal populistisch debat aan het worden is, waarin zowel voorstanders als tegenstanders een hoop argumenten gebruiken die vrij weinig met de inhoud van de Grondwet te maken hebben.

Oh ja, vrijdag ook nog een ingezonden brief naar de Gooi- en Eemlander gestuurd over het vermoedelijke verdwijnen van de buurtbus, nog niet gezien of die ook geplaatst is. Dan kom ik hem wel tegen in het persoverzicht van de provincie.

Morgen de fractievergadering (wat later vanwege Pinksteren): vanavond nog de voorjaarsnota/kaderbrief doorlezen. Zaterdag weer partijraad, dus de komende tijd weer wat meer nieuws op mijn BinBlog.