Campagne

Gisterenmiddag in het Muziekgebouw (hoog op de 3e etage, maar helaas door de bewolking wat minder uitzicht) de start van de Amsterdamse campagne. Vooral bedoeld om bij alle afdelingen het campagnegevoel op te wekken. Met muziek, een modeshow van het campagnemateriaal, een toespraak van de Amsterdamse lijsttrekker Maarten van Poelgeest en interview met wethouderskandidaat Marijke Vos. En vooral ook veel flyers, programma’s en ander campagnemateriaal om mee te sjouwen. Gelukkig op de valreep nog een auto beschikbaar, want deze hoeveelheid hadden we op de fiets niet meegekregen.

Al met al best een aardige middag, zij het dat de opkomst wat mager was en ik denk dat het echte enthousiasme straks komt als we de markt opgaan en andere activiteiten gaan ondernemen. Maar de kop is eraf! (Met excuus aan degene die die uitdrukking niet meer kan horen…)