It sil heve!

Vanochtend bij het Foodcenter actie gevoerd voor de luchtkwaliteit. Als geste naar de arme vrachtwagenchauffeurs die elke dag door die smerige Jan van Galenstraat moeten rijden, hun wagens mooi schoon gepoetst. Was leuk!

Vanavond is er nog één keer een lijsttrekkersdebat in de Mansveltschool en dan zit het erop. Afwachten wat de uitslag gaat worden. Ik hoop dat we onze vier zetels kunnen houden (en dan stiekem denken en dromen over een vijfde zetel).

Om 5.30 opstaan morgenochtend, want om 6.00 moet ik present zijn in het stadsdeelkantoor om daar een stemcomputer op te halen. Als plaatsvervangend voorzitter van een stembureau in de Tijl Uilenspiegelschool kan ik daarna de spanning en de twijfel van dichtbij meemaken. Na de uitslag – die als het goed is meteen om 21.00 eruit rolt – door naar het stadsdeelkantoor. Eerst de computer weer inleveren en daarna hopelijk een feestelijke avond om het goede resultaat te vieren.

STEM 7 MAART GROENLINKS!!!