We run Bos en Lommer!

De ledenvergadering woensdagavond verliep probleemloos: unanieme steun voor het akkoord en de portefeuille van de kleine 20 aanwezigen. Sowieso was het een hele vlotte vergadering, want om iets na half negen zat het hele programma erop. Resultaat is ook dat we er gelukkig twee nieuwe bestuursleden bij hebben, Anne Kreijns en Dewi Harten (daarmee zijn de vrouwen weer in de meerderheid ). Het betekent in elk geval dat we de komende maanden weer wat meer kunnen ondernemen dan alleen maar de strikt noodzakelijke dingen. Na afloop in de Fluiter gedronken op de geslaagde onderhandelingen. Ongeveer een uur later was ook de PvdA eruit en kwamen zij ons gezelschap houden.

Woensdag 26 worden de nieuwe DB’ers beëdigd en zal het akkoord besproken worden; ben erg benieuwd wat met name D66 ervan zal vinden. Hoe dan ook, ik denk oprecht dat we heel tevreden kunnen zijn met wat er is bereikt en zie de komende vier jaar – dan weer vanaf de zijlijn/achtergrond – met vertrouwen tegemoet.