Statenleden gezocht!!!

Gezocht: Enthousiaste GroenLinkse Statenleden

Bijdragen aan het tot stand brengen van een groen Noord-Holland. Zorgen dat het openbaar vervoer ook in kleine dorpen blijft rijden. Minder asfalt, met een betere doorstroming van het verkeer. Tevreden omwonenden van industriële complexen. Dit zijn onderwerpen die jij wellicht als toekomstig Statenlid kunt helpen realiseren!

Op 7 maart 2007 vinden de verkiezingen voor de provinciale staten plaats. In de huidige periode werkt de fractie met een collegeverantwoordelijkheid, waarbij ze ook haar eigen geluid tot stand brengt. Vanuit die positie zal campagne gevoerd gaan worden waarbij de nadruk zal komen te liggen op een aantal concrete zaken die de komende periode gerealiseerd zouden moeten worden.

Het bestuur van GroenLinks Noord-Holland roept iedereen op om kandidaten aan te leveren voor de nieuwe lijst die zal leiden tot een nieuwe fractie in de Provinciale Staten van Noord-Holland.

Wij zullen voor de samenstelling van de kandidatenlijst streven naar een mix van ervaring en vernieuwing. Daarom worden zowel mensen van buiten de politiek, als ervaren politici gezocht. De kandidaten op de eerste 10 plaatsen van de lijst dienen elkaar te kunnen versterken en aan te vullen, maar dienen ook als een eenheid naar buiten toe te kunnen treden.

Kandidaten kunnen zichzelf opgeven of anderen kunnen kandidaten aanmelden bij de kandidatencommissie. Deze commissie bestaat uit Josien Walraven (bestuurslid Groenlinks Noordholland), Wim de Gelder (burgemeester Bloemendaal), Peter Bakker (wethouder Texel), Karlien Crom (raadslid Purmerend) en Paul Denekamp (oud-Statenlid). Je kan je aanmelden als kandidaat tot 11 september 2006. Na de aanmelding zal een functieprofiel en opgave formulier worden toegestuurd.

Wil jij graag je steentje bijdragen als statenlid of ken je iemand die geschikt is voor deze functie, dan kun je bovenstaande informatie aanvragen bij het fractiekantoor, GroenLinks@noord-holland.nl of bij de kandidatencommissie via

Kandidatencommissie Groenlinks
Wim de Gelder
Zandvoorterpad 16
2051 BC Overveen
e: wim@wgtheatertechniek.nl

GroenLinks heeft behoefte aan een ijzersterke voortzetting van ons statenwerk. We rekenen op jullie medewerking!

Luuk Heijlman,
Voorzitter GroenLinks Noord-Holland