VVD Noord-Holland kiest voor Ton

Op dezelfde avond dat via de TV heel Nederland kon zien hoe Mark won – af en toe komen mijn voorspellingen wel uit en hier was ik redelijk zeker van – werd ook de uitslag van de Noord-Hollandse lijsttrekkersverkiezing bekend.

Met een duidelijke meerderheid won de favoriet geachte Ton Hooijmaijers. Ik heb er verder nog niks over gelezen of gehoord, maar neem aan dat Cornelis Mooij nu ook een tweede plek op de lijst aangeboden krijgt en loyaal zal meewerken… De VVD is hiermee de eerste partij van wie de lijsttrekker bekend is. Bij ons zal het vermoedelijk nog wel tot oktober of november duren.

Later nog mijn gedachten over Mark en Rita (en Jelleke).

3 antwoorden op “VVD Noord-Holland kiest voor Ton”

  1. Komt er bij jullie ook een lijsttrekkersreferendum nu het GL congres zich daarvoor uitgesproken heeft? Dat kan dan ook mooi gelijk op met de verkiezing van de landelijke lijsttrekker.

  2. Zou het wel leuk vinden, maar op de laatste ledenvergadering is besloten de lijst op redelijk ouderwetse manier samen te stellen šŸ˜•

  3. Hoe meer je bralt hoe hoger op je op de VVD-lijst komt blijkbaar…

Reacties zijn gesloten.