SMS stalking

Het is wel een SP-dagje vandaag, want ik kreeg ook nog de volgende SMS:

Beste Harmen, je moet me ff helpen. Kies NU SP voor een menselijker en socialer Nederland. Groeten, Jan Marijnissen

Ben erg benieuwd hoe ik aan dit bericht kom, heb overigens wel een vermoeden… op de SP website had ik al over deze SMS actie (‘Lachen!’) gelezen. De afzender heeft in elk geval een bestaand nummer: 06 14193295, dus ik dacht ik stuur een berichtje terug:

Sorry, ga toch echt GroenLinks stemmen!

Nu maar afwachten of ik nog een reactie krijg…

3 antwoorden op “SMS stalking”

  1. Het filmpje dat erbij hoort is ook erg leuk. Jammer dat Groenlinks niet dergelijke acties heeft.

  2. Citaat uit de mening van:
    Groot struikelblok is en blijft in de kabinetsonderhandelingen de positie van de PvdA en de SP van Jan Maorijnissen. De PvdA likt na de verkiezingen herhaaldelijk richting SP om samen een nieuw kabinet te vormen met het CDA om zo een linkse meerderheid in het kabinet te bewerkstelligen. Een gevaarlijke opstelling van de PvdA door na zijn grote verkiezing nederlaag nu wel steun te zoeken bij een partij met communistische Mao gedachtes. “Wij hebben de Mao gedachte achter ons gelaten” aldus Maorijnissen. Maar dat is zand in de ogen strooien van de kiezers. Eén dag na de verkiezingen werd inderhaast nog een foto van Mao van de website van een nieuw gekozen SP Tweede Kamerlid verwijderd. Een bewijs dat communistische Mao grondbeginselen nog steeds aanwezig zijn bij de SP van Jan Maorijnissen‘. Het zal je kind (regering) maar wezen’. Het CDA bij monde van J. P. Balkenende is woedend op de PvdA nadat Pinokkio Wouter Bos een motie heeft ingediend voor een generaal pardon die met de kleinst mogelijke meerderheid werd aangenomen. De nieuwbakken ‘dierenliefde partij’, de PvdD met zijn twee zetels speelde daarbij een centrale rol door deze motie poeslief en miauwend op de schoot van Pinokkio Wouter Bos aan een meerderheid te helpen. Niet de Tweede Kamer heeft de motie aangenomen, maar de partij van olifanten, zeehonden, ratten en muizen, wilde zwijnen en kerst kalkoenen zorgden er voor dat de Nederlanders voortaan alle door de rechter gedane uitspraken aan hun laars mogen lappen. Met dank aan de grote verliezer van de Tweede Kamer verkiezingen, de PvdA van Wouter Pinokkio en met dank het aanstormende communisme van de SP onder Jan Maorijnissen. De demissionaire regering Balkenende kan en moet maar één ding doen: deze motie niet uitvoeren. Al was het maar om te zien hoe recht de rug van de PvdA voorman Pinokkio Wouter Bos daarna zal zijn. En om te weten of Pinokkio Wouter Bos daarna nog de moed heeft een motie van wantrouwen in te dienen tegen de demissionaire regering van J. P. B. Een motie van wantrouwen tegen het kabinet zou wel eens de politieke moord van de PvdA betekenen voor een toekomstige regerings deelname. Vanmiddag mag Balkenende in de hoedanigheid van demissionair premier aan de informateur Hoekstra komen uitleggen welke knelpunten er nog meer zijn dan een generaal pardon.
    Deze ‘waslijst van knelpunten’ van J. P. B. samen met de opstelling van de PvdA over een generaal pardon, aangevuld met ook nog het indienen van een motie van wantrouwen tegen het kabinet, kan wel eens tot een onherstelbare breuk leiden tussen het CDA en de PvdA die daarna ook niet meer te lijmen valt. Reden te meer om de motie niet uit te voeren door de huidige demissionaire regering CDA/VVD.

Reacties zijn gesloten.