Trainees gezocht

Jong Talent Programma

De Provincie Noord-Holland heeft vanaf september 2007 plaats voor talentvolle en ambitieuze trainees. Onder de titel Jong Talent Programma zoeken we mensen met een universitaire of HBO-opleiding op zak en met maximaal twee jaar werkervaring. Het Jong Talent Programma biedt je de kans om twee jaar rond te kijken op verschillende functies zodat je kunt ontdekken wat er écht goed bij je past. Mét na twee jaar volop doorgroeimogelijkheden. Een algemene beleidsfunctie? Een baan als vergunningverlener of handhaver? Iets in de civiele techniek, de subsidiesfeer of een controllersfunctie? Het kan allemaal bij de Provincie Noord-Holland.

Meer weten? Meld je aan voor de informatiebijeenkomst op 6 juni

Wat wij doen
De Provincie Noord-Holland doet meer dan je misschien denkt. We werken aan grote aansprekende projecten, vaak met landelijke of zelfs internationale impact. Zoals Schiphol, bereikbaarheidsvraagstukken en infrastructurele ontwikkelingen, stimuleren van cultuur, de ontwikkelingen in de jeugdzorg, vergunningverlening en handhaving bij grote bedrijven – teveel om op te noemen. En dat allemaal in een politiek-bestuurlijke omgeving die nooit saai is.

Wat jij gaat doen
We gooien je natuurlijk niet zomaar in het diepe. Je krijgt begeleiding door je manager, de trainingscoördinator en een persoonlijke mentor. Kennis en vaardigheden doe je op via een uitgebreid opleidingstraject met persoonsgerichte en functiegerichte opleidingen. Je blijft niet zitten op één plek, maar gaat aan de slag binnen verschillende sectoren en wellicht ook ‘buiten de deur’. Na twee jaar heb je zo heel wat bagage verzameld. Grote kans dat je dan doorgroeit naar een volgende functie.

Wie we zoeken
We zoeken mensen met een HBO- of WO-diploma en nul tot twee jaar werkervaring. Ben je nu aan het afstuderen, dan kun je je ook vast aanmelden. Het is wel belangrijk dat je bent afgestudeerd op het moment dat het programma begint op 5 september. Qua opleiding denken we breed: politicologie, bestuurskunde, sociale geografie, rechten, bedrijfskunde, bedrijfseconomie, milieukunde, procestechnologie, werktuigbouw, chemische technologie, biologie, ecologie, planologie, verkeersmanagement en civiele techniek zijn opleidingen waar je bij de Provincie Noord-Holland wat mee kunt. Maar politiek-bestuurlijke affiniteit en interesse zijn ook van belang. Dus heb je een andere WO- of HBO- opleiding dan in dit rijtje staat en ben je echt geïnteresseerd, dan kun je je ook aanmelden.