11 antwoorden op “Cheryl Braam verbreekt het zwijgen”

 1. Hoor ik dat nou goed: bij mij staat de deur nog steeds open…..

 2. Het lijkt er verdacht veel op dat La Braam alleen bereid was te praten met RTVNH als het niet over onderwerpen zou gaan die de meeste GL-stemmers in NH echt interesseren…

 3. Het is haar allemaal overkómen, hè?
  En een rottijd heeft ze gehad, de arme meid.
  Maar gelukkig heeft ze veel vertrouwen in de toekomst.
  Allemachtig 🙁

 4. Ik snap er eigenlijk niet zoveel meer van. Ik dacht dat het opnemen van de milleniumdoelen in het provinciaal verkiezingsprogramma een landelijke groenlinks campagne was. De ‘opdracht’ om dit toe te voegen aan het verkiezingsprogramma kwam van de leden op de PLV. Het mag mss een mevr. Braam’s verdienste zijn dat het in het collegeprogram terecht is gekomen, maar ik vind dat nu niet bepaald een legitimatie om na een vertrouwensbreuk met de fractie op je zetel te blijven zitten. Ik ben ook benieuwd of ze zichzelf heeft vertegenwoordigd bij de beschouwingen.

 5. @ Frank en Paul: “bij mij staat de deur nog steeds open” is een aparte interpretatie van de situatie die is ontstaan…
  @ Christiaan: millenniumdoelen is inderdaad een erg magere legitimatie, nog los van de vraag van wie het de verdienste is; verder heeft de fractie-Braam bij de laatste twee statenvergaderingen over voorjaarsnota en kaderbrief niet zelf het woord gevoerd en ook niet geïnterrumpeerd

 6. Is al bekend of ze geroyeerd wordt? Ik vind het een beetje vreemd dat ze ’teleurgesteld’ is over de reacties. Daar kan wat mij betreft nog wel een teleurstelling bij.

Reacties zijn gesloten.