Laat het donker donker

Wat drie jaar geleden op bescheiden schaal begon als vooral een activiteit van natuur- en milieuorganisaties groeit groter en groter. Uiteraard doet onze provincie ook mee:

De provincie Noord-Holland doet mee met de ‘Nacht van de Nacht’. Zowel de sierverlichting van het provinciehuis op de Dreef als van de omliggende villa’s op het Florapark zullen in de nacht van zaterdag op zondag worden gedoofd.

Op zaterdag 27 oktober vindt alweer voor de derde maal het evenement ‘Nacht van de Nacht’ plaats. Dan worden in alle provincies nachtactiviteiten georganiseerd. Dit initiatief van Stichting Natuur en Milieu en De Provinciale Milieufederaties is bedoeld om de lichtvervuiling terug te dringen door Nederland weer donkerder en mooier te maken en tegelijk iets aan het klimaatprobleem te doen.

Kijk voor meer informatie en de nachtactiviteiten bij u in de buurt op de website van Nacht van de nacht.