Bas op twee!

Inmiddels hoef ik niet meer te vertellen wie de lijsttrekkersverkiezing voor Europa gewonnen heeft… Vanaf deze plek nog eens mijn felicitaties voor Judith! Mijn gevoel vanaf het begin van de campagne was dat het tussen Bas en Judith zou gaan, alhoewel ik in de loop van de tijd langzaam Judith door Tineke ging vervangen (ten onrechte blijkt nu). Maar los daarvan ken ik de diepgewortelde voorkeur van mijn partijgenoten voor een vrouwelijke roerganger šŸ™‚

De komende weken zal ik enthousiast campagne blijven voeren voor Bas, omdat ik weet dat we hem absoluut nodig hebben in het Europees Parlement en ik ervan overtuigd ben dat hij met Judith een uitstekend duo gaat vormen. Want als het dan geen groen op Ć©Ć©n is, dan toch zeker wel groen op twee! Wat we in deze tijden nodig hebben, is een krachtig inhoudelijk groen geluid en niemand kan dat beter verwoorden dan Bas.